Vad gör jag om mitt paket blivit skadat i frakten? 
För att göra en reklamation av frakten behöver vi bilder skickade till vår mailadress på den skadade varan och det skadade paketet. Vi kan skicka liknande varor till dig utan extra kostnad så fort vi godkänt fraktskadan. 

Kan jag lämna tillbaka en vara från webshopen i butiken? 
Vid ångrat köp, byte eller reklamation går det bra att även besöka butiken och lämna tillbaka varan. 

Priser 
Samtliga priser i Orient Interiors webshop är angivna i svenska kronor inkl. moms. Vid eventuella prisändringar gäller priset som var aktuellt vid kundens beställningstillfälle. 

Orderbekräftelse
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgetts vid registreringen. Ordernumret på bekräftelsen ska alltid anges vid kontakt med oss angående din beställning. 

Ångerrätt/öppet köp/bytesrätt 
Du har rätt att ångra ditt köp eller byta varor inom en period av 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Observera att bytesrätt/öppet köp inte gäller när du handlar ur våt reasortiment. Kontakta alltid oss innan du återsänder dina varor. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte och varan samt förpackning ska befinna sig i oförändrat skick. 

Information
För att handla i Orient Interiors webbutik krävs att du är 18 år. I annat fall behövs målsmans godkännande. Beställning som görs i annan persons namn utan medgivande eller på något annat sätt medför att vi lider ekonomiskt eller annan skada polisanmäls. Vi försöker förmedla så rättvisa och informativa bilder av våra produkter som möjligt men vi förbihåller oss tryckfel, fel i information samt fel i specifikation på samtliga våra produkter och tjänster. 

Personuppgifter
Orient Interior skyddar dina kunduppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL). Dessa uppgifter används endast i vårt kundregister för att underlätta kontakten mellan oss och kunden. 

 

Frågor och villkor

Hur sker leverans?
Vi expedierar din beställning normalt inom 1-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att titlar kan vara slutsålda eller restnoterade. Leveranser som väger under 2kg levereras normalt med brev, annars med DHL. 

Antal dagar från köp till leverans: 
2-10 dagar. Orient Interior ansvarar inte för förseningar som orsakats av fraktbolag. 

Ångerrätt: 
Ångerrätt gäller för privatpersoner inom 14 dagar efter att varan levererats. Detta förutsätter att varan är i samma skick som när den levererades och att den returneras i orginalförpackning. 

Hur mycket kostar frakten? 
Frakten inom Sverige kostar 59 kr. Beställningar till utlandet kostar 129 kr inom EU och 159 kr utanför EU. 

Hur betalar jag min beställning? 
Som privatperson betalar du din beställning med kortbetalning vid köptilfället. Kortbetalningen sker i samarbete med Stripe. Det finns också möjlighet att handla med Swish eller insättning via konto. Kontakta elisabet@smedstorp.se. Som företagskund har du möjlighet att välja att betala mot faktura. Kontakta även här elisabet@smedstorp.se

Finns samma varor i webshopen som i butiken? 
Nej. I webshopen säljer vi endast ett begränsat urval produkter, bland annat våra textilier samt mindre föremål. I den fysiska butiken finns ett större utbud av textilier, möbler och antika byggnadsdelar, så missa inte att besöka den när ni har vägarna förbi. 

Hur kan jag ändra min beställning? 
Hör av dig till Orient Interior via mail så fort som möjligt om du vill ändra någonting i din beställning. Om paketet inte redan är skickat försöker vi lösa dina önskemål om ändring. 

Hur gör jag om jag vill annulera min beställning?
Du kan annulera din order så länge den inte är skickad från oss. Skicka ett mail så fort du ångrar dig.